Sauna

Sauna hiç bu kadar “sıradışı” olmamıştı…

SaunaSauna sıcak ve kuru havanın kaliteli bir terleme için kullanıldıgı ve 40ºC ile 90ºC derece arasında iç sıcaklıga sahip bir ünitedir.Sauna, Kalp, dolaşım sistemi ve sinir sistemini düzenleyen bir kültür-fizik faaliyetidir. Sauna kullanımı sırasında deri tabakasının üst yüzeyindeki sıcaklık 10 ºC, alt yüzeyindeki sıcaklık ise 1ºC artar. Bu vücuttaki antikorların artmasını saglayarak bagısıklık sistemini gelistirir. Genisleyen kan damarları kan akısının hızlanmasına sebep olur, deriyi ölü hücrelerden temizler, yogun terlemenin getirdigi bir baska etki ise su ve toksinlerin dengelenmesini saglamasıdır. Özellikle laktik asit, vücuttan terleme yolu ile atılır.

Soguk dusla tamamlanmıs ve kurallarına uygun kullanılan sauna rahatlatıcı ve dinlendirici etkisinin yanında birçok fizyolojik yarar saglamaktadır. Stres gibi olumsuzlukları ortadan kaldırması, solunum yolları, bagısıklık sistemi ve dolasım sistemi üzerindeki olumlu etkilerine ek olarak cilt içinde çok faydalıdır.

MİRMAR yogun ve Saunastresli bir günün yorgunlugunun atılabilecegi SPA ile uyumlu, yüksek beklentilere cevap verebilecek tasarım ve malzeme çesitliligine sahip, mükemmel çalısan ve güvenilir saunaları kendi bünyesinde üretmektedir.

 

 

 

Sauna Sauna Sauna Sauna Sauna Sauna